Петро Чернишов їде від хворої на рак Анастасії Заворотнюк в Дубай.

Так, стало відомо про те, що Петро Чернишов поїде в Дубай, щоб там заробити грошей на лікування своєї хворої на рак Анастасії Заворотнюк. Нагадаємо, що актриса бореться із захворюванням протягом трьох років. За цей час вона жодного разу не з'явилася на публіці.

Петро Чернишов працює на знос, щоб вилікувати хвору на рак Анастасію Заворотнюк. Актриса страждає через пухлину мозку. Сім'я і всі небайдужі моляться за здоров'я артистки.

Третій чоловік зірки серіалу" Моя прекрасна няня " хапається за будь-яку можливість, щоб якомога швидше поставити на ноги кохану дружину. Останнім часом артист виглядає виснаженим і схудлим.

Але при цьому він не пропускає ні єдину можливість, щоб заробити. Тому що це єдиний шанс на те, щоб Анастасія жила і далі. Виявляється, що у сім'ї було не так багато коштів. Тому з'ясувалося, що у актриси взагалі були борги і кредити, які їй потрібно було виплачувати.

Проте сім'я не покидає хвору Заворотнюк. Вони борються за неї буквально кожен день. Але поки хвороба не відступає.

Нагадаємо, про хворобу Анастасії Заворотнюк стало відомо в серпні 2019 року. Довгий час сім'я артистки ніяк не коментувала те, що з нею відбувається. Через деякий час було встановлено, що у неї дійсно рак головного мозку. Ніхто так і не бачив артистку після цього. Вона весь час знаходиться в своєму заміському будинку. Туди приїжджають лікарі.

Багато експертів вважають, що Анастасія більше не з'явиться на сцені, тому що їй не дозволить це здоров'я. Максимум шанувальники зможуть її побачити в епізодах.

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова показала себе без перуки.

Також писали, що Максим Галкін показав, як він зараз виглядає без гриму.

Нагадаємо, що Ані Лорак показала себе в дивному стані.