Життя популярної співачки Наташі Корольової останнім часом наповнена скандальними подіями. Не встигла публіка обговорити любовні пригоди її чоловіка Сергія Глушка з починаючою актрисою Анастасією Шульженко, як в мережі з'явилася інформація про позашлюбної дочки виконавиці.

Точніше, вона сама розповіла про те, що стала донором яйцеклітини і дозволила одному своєму близькому другу відчути щастя батьківства. Нібито сурогатна мама виносила і народила чарівну дівчинку, яка зараз разом з татом живе в США. Але в цю історію вірять далеко не всі і звинувачують Наташу Королеву в безглуздих спробах хайпа.

І поки в мережі намагаються обчислити, де правда, а де брехня, знаменитість відновлює моральні і фізичні сили. Для цього вона вирушила в Єкатеринбург (РФ) і зупинилася в популярному оздоровчому комплексі:

Також артистка приділила час верховій їзді. "Лікувальна Верхова їзда в цілому надає біомеханічний вплив на організм людини, зміцнюючи його. Наприклад, вона передає вершнику рухові імпульси, аналогічні рухам людини при ходьбі. Всім здоров'я і бадьорості духу!!!"- пояснила вона.

У коментарях до посту фоловери побажали Наташі Корольової сил і терпіння, а також не упустили можливості оцінити її зовнішній вигляд і схожість з мамою:

Раніше "Hyser" писав про те, що актриса Юлія Меньшова ошелешила шанувальників зізнанням про те, що не оговталася після смерті батька.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова опублікувала спільне фото з новим коханим.

Нагадуємо, що жінка, яка вимагала від Тарзана кілька мільйонів рублів і погрожувала показати інтимне відео з його участю, потрапила за грати на п'ять років.