У мережі повідомили дуже важливу інформацію, яка стосується погодних змін на території України. Синоптики вирішили поділитися своїми прогнозами і повідомити про те, що в Україні не буде снігу на Новий Рік.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі «kp.ua»

Відомо, що на новорічні свята в 2022 році очікується досить холодна погода. В деякі дні температура повітря може досягати позначки в мінус 15 градусів. Але найсумнішим залишається той факт, що снігу в цей час не очікується. Це говорить про те, що на велике свято снігу не очікується.

Завідуюча відділом кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту НАН Вазіра Мартазінова заявила, що температура до Нового року буде досить теплою, а опади очікуються у вигляді дощу і мокрого снігу.

За словами українського синоптика, на початку грудня очікується середньодобова температура на позначці в 5 градусів тепла. Ближче до кінця грудня температура може різко знизиться до -15 градусів.

Вазіра Мартазінова повідомляє про те, що досить холодні дні прийдуть в Україну на початку грудня. Стовпчики термометрів в цей період будуть показувати близько 10 градусів морозу. Ближче в Новому році температура може різко знизиться, що говорить про те, що буде дуже холодно.

Крім цього, синоптик заявила, що погода буде досить нестійкою, а зима може виявитися дуже затяжною і мінливою.

Варто відзначити, що лютий 2022 року буде досить холодним, але не таким суворим, як минулого року.

Найголовнішим недоліком є те, що з кожним роком в Україні зими стають все довшими, а снігу стає все менше. Всі люди чекають снігу на велике свято, а він може не порадувати українців своєю присутністю в цьому році.

Нагадаємо, що українцям повідомили, якою буде погода цієї зими.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українців чекає тепла погода до кінця жовтня.

Також портал "Hyser" писав, що українців попередили про заморозках.