Нещодавно шанувальники популярного українського музиканта Віктора Павлика спостерігали за конфліктом, який розгорівся між його колишнім і нинішнім подружжям.

Спочатку екс-дружина музиканта Лора Созаєва розповіла про те, що свого часу він придбав для неї квартиру в кредит. Але нещодавно запропонував їй з'їхати з неї, оскільки вирішив продати нерухомість. Потім ситуацію прокоментувала молода кохана Віктора Павлика Катерина Репяхова, пояснивши, що вони запропонували Лорі 100 тисяч доларів в якості відступних.

Як відомо, близько року тому пішов з життя син Павлика і Созаєвої. Нова пасія артиста заявила, що після трагедії вони всіляко підтримували горюющую жінку, але на даний момент їм пора займатися власною сім'єю і більше вони не мають наміру фінансово її утримувати.

Після такого одкровення, аудиторія розділилася на тих, хто виступив на підтримку нової дружини Віктора Павлика і тих, хто звинуватив її у втручанні і руйнуванні чужого життя. У свою чергу, Катерина Репяхова відповіла хейтерам, що сказала все, що вважала за потрібне і не стане мусувати цю тему далі.

Свою нову публікацію в соцмережі вона присвятила темі щастя і зазначила, що причини бути в гармонії з собою. "Все своє усвідомлене життя я вважаю, що джерело радості завжди знаходиться в нас самих і щастя кожного з нас теж знаходиться всередині нас. Ми-його джерела, а не зовнішні події і люди. Скажу вам, так набагато простіше жити-творити, не чекаючи нічого натомість❤️ " - вважає вона.

Але далеко не всім припала до душі її філософія... крім того, деяким здалося, що говорячи про щастя всередині, вона натякнула на те, що нову вагітність.

скріншот зі сторінки Катерини Репяховой. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк зворушила соцмережі заявою про дітей.

Також наш портал розповів про те, що у мережі показали, як Наташа Корольова приходить до тями після низки пережитих стресів.

Нагадуємо, що Оля Полякова була помічена в компанії привабливого колеги по шоу-бізнесовому цеху.