Популярна співачка Альбіна Джанабаєва потішила підписників свого мікроблогу філософським постом. Шанувальники звикли до того, що дружина Валерія Меладзе часто з гумором характеризує те, що відбувається навколо неї, але на цей раз фоловери прийшли в подив.

Так, на сторінці Альбіни Джанабаєвої в соціальній мережі з'явився кадр, який вона зробила на відпочинку. За інформацією росЗМІ, зірка разом з 6-місячною дочкою Агатою полетіла на один із закордонних курортів. У підписі до посту знаменитість з іронією висловилася з приводу того, що не варто створювати для себе додаткових перешкод, якщо можна вирішити проблему набагато простіше.

""Навіщо просто, якщо можна складно?»….Ось так і в житті буває, чули? Вибирайте оптимальні шляхи, всім гарного дня. На фото зображений рідкісний вид, деревне козел😉)))....».

У підписі до посту фоловери обсипали зіркову маму компліментами і побажали їй отримати максимально позитивні емоції від подорожі.

Потім Альбіна Джанабаєва опублікувала зворушливі фото з маленькою донькою Агатою і показала, як вони разом приймали сонячні ванни:

"😍 Яка мила дівчинка ❤️ Будьте щасливі 🥰🙏❤️", "Солодка принцеса з красунею мамою😏😍❤️", "Булочки солодкі побачила 😍 Агата, рости на радість собі та своїм рідним 🙏", "Як приємно дивитися на малюка без підгузника 👏👏👏залишилися ще люди, які не лінуються міняти діткам труси і дають шкірі відпочинок 🔥" - написали фанати.

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова показала, як проводить час у заміському лікувальному комплексі.

Також наш портал розповів про те, що Анфіса Чехова похвалилася апетитними формами в купальнику і поділилася важливою новиною.

Нагадуємо, що Молода дружина Андрія Макаревича потішила шанувальників знімком на верблюді.