Кожна нова публікація скандальної співачки Maruv викликає бурхливі обговорення в мережі. А все тому, що артистка віддає переваги провокаційним нарядам і обожнює епатувати публіку.

Останнім часом зірка активно взялася за підкорення TikTok і із завидною регулярністю записує короткі ролики. Так, в одному з нових постів виконавиця постала в напівпрозорому вбранні в смугастий принт.

З вираженням вселенської пристрасті на обличчі артистка продемонструвала вміння позувати перед камерою і викликати захоплені оцінки у чоловічої частини аудиторії.

@maruvofficial

Rate my outfit from 1 to 10 🤗

♬ Originalton - Spaaamaciii

А на своїй сраниці в соціальній мережі Instagram зірка показала, в якій атмосфері проходять її концертні виступи.

До слова, Анна Корсун (саме так звуть в реальному житті Maruv) із задоволенням записує спільні композиції з колегами по шоу-бізнесовому цеху з РФ. Наприклад, після виходу її дуету з Філіпом Кіркоровим, на неї обрушився шквал хейтерської критики.

Частини аудиторії не сподобалися її образи, а хтось просто різко висловився з приводу її співпраці з королем російської естради. Втім, Анна залишила цю тему без коментарів.

Раніше "Hyser" писав про те, що Алла Пугачова в стильному вбранні підкорила шанувальників і надихнула хейтерів на чергове обговорення в мережі.

Також наш портал розповів про те, що Максим Галкін опублікував зворушливі кадри за участю своїх дітей.

Нагадуємо, що популярний співак Стас Костюшкін опублікував архівне фото, на якому позував напівоголеним в компанії колишнього напарника по дуету.