Більше двох років шанувальники знаменитої актриси і зірки серіалу "Моя прекрасна няня "Анастасії Заворотнюк стежать за станом її здоров'я. Артистка бореться з раком головного мозку, а її родичі утримуються від будь-яких коментарів з цього приводу.

У шоу-бізнесовій тусовці ходять чутки, що акторів, що знімалися в історії про «няню», наздогнав злий рок. Про містику під час зйомок цього проекту говорили і деякі з членів його творчої команди.

А на початку жовтня в мережі з'явилася інформація про те, що ще один актор з серіалу «Моя прекрасна няня» знаходиться на межі життя і смерті. Йдеться про Валерія Гаркаліна, який госпіталізований через коронавірус в одну з московських клінік. За повідомленнями інсайдерів, він перебуває у важкому стані, але медики роблять все можливе, щоб врятувати його життя.

Також за відомостями росЗМІ, ситуація з лікуванням артиста ускладнюється ще й тим, що у нього є хронічні захворювання серцево-судинної системи і атеросклероз судин. Крім того, свого часу він переніс операцію з шунтування серця.

У зірки кіно практично повністю вражені легені. Він знаходиться в комі і підключений до ЕКМО. Медики роблять йому переливання крові через розвиненого сепсису - це допомагає організму боротися з хворобою.


Варто відзначити, що за останні роки популярний актор кілька разів потрапляв до лікарень, де фахівці буквально витягали його з того світу. У Валерія Гаркаліна серйозні проблеми з серцем, які дуже посилені через його пристрасті до міцних напоїв. Більш того, близько 10 років тому він переніс інфаркт.

Раніше "Hyser" писав про те, що Михайлу Єфремову зменшили тюремний термін, що викликало бурхливу реакцію в мережі.

Також наш портал розповів про те, що у мережі показали, як з роками змінилися зірки радянського фільму "Пригоди електроніків".

Нагадуємо, що актриса Юлія Меньшова налякала шанувальників дивною заявою.