У мікроблозі спадкоємця знаменитого російського шансоньє Михайла Коло з'явився зворушливий вірш. Не секрет, що Олександр Круг успадкував від загиблого музиканта не тільки зовнішність і характер, а й талант

Доля розпорядилася так, що він ніколи не бачив свого батька живим: артист був застрелений, коли хлопчикові ледь виповнилося три місяці. У 2002 році в будинок Михайла Круга увірвалися озброєні бандити нібито з метою пограбування. Намагаючись заступитися за свою дружину Ірину, він отримав кулю, потім був госпіталізований, але помер у лікарні.

Все своє життя спадкоємець виконавця ніжно зберігає пам'ять про нього і щиро шкодує про те, що не мав можливості познайомитися з батьком особисто. При цьому Олександра Круга щиро обурюють претензії про те, що він користується популярністю своїх батьків, щоб досягати поставлених цілей. Більш того, йому навіть довелося змінити одне театральне училище на інше через докори в «блаті» і постійних пліток з боку однокурсників.

Своє нове послання в соціальній мережі Instagram він адресував близькій людині:

У коментарях до посту шанувальники таланту знаменитої сім'ї не скупилися на компліменти і похвалу:

До слова, вдова Михайла Круга Ірина у всьому підтримує свого сина. Крім того, він виступає з нею на концертах і вражає публіку своєю схожістю зі знаменитим татом.

Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус приміряла на себе образ монашки і поділилася подробицями нової ролі.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Безруков поділився спогадами про містичні події під час зйомок фільму "Обитель".

Нагадуємо, що популярний співак Стас Костюшкін показав унікальне архівне фото і пояснив, які тренди він запустив в шоу-бізнес.