Українська співачка Ірина Білик опублікувалаи у своєму Instagram відеозапис, на якому інша не менш популярна співачка Оля Полякова вибачилася за те, що в одному з шоу назвала її "сучк*й".

Полякова попросила вибачення прямо на камеру, цілуючи руки Ірини Білик з гумористичним підґрунтям.

Ролик почався зі слів: "Оля, я з тобою більше не вітаюся!", після чого суперблондика пояснила оператору, що все це сталося після того, як вона жартома назвала співачку "сучк*ю" і підкреслила, що "велику Іру" назвала.

І почала цілувати їй руки, незважаючи на те, що на них Білик одягла рукавички. Незважаючи на "поцілунки", Ірина почала говорити "А тепер вибачайся!"і Полякова знову почала цілувати руки "великої".

"Перепрошую! Люблячи!", - знову повторила Полякова.

Оля Полякова та Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna

Після такого Білик розтанула, на її обличчі з'явилася посмішка і вона відповіла: "Ну, якщо так, тоді я вибачаю. Ти теж суч*а, я забула тобі про це сказати". Артистки обнялися і Ірина попросила вимкнути камеру.

"Про справжню, щиру, жіночу дружбу 🤪
А кого з шоу бізнесу Ви могли б назвати сучк*й?😜 😂 ",- підписала ролик Білик.

Відеозапис зібрав безліч коментарів, серед яких реакції українських колег зірок.

"Іруся, лю і ску❤️❤️❤️", " дівчатка, ви прекрасні!🔥 ", "Я вас АБАЖАЮ 😂😂😂❤️❤️", "ви обидві улюблені😍 🔥 🙌 🔥 👏", життєво😂 👍", "Іруся Добраямнаша фея прощ прощає швидко, любить пристрасно😂 😍", - пишуть вони.

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова розповіла, як Могилевська кадрила її чоловіка.

Також Hyser повідомляв, що Андрій данилко осоромився перед Поляковою своїм "талантом".

Нагадаємо, що спливли подробиці відпочинку Собчак і Нагієва.