Відома українська реперша Олена Савраненко, яка відома, як Alyona Alyona, показала новий знімок, для якого одягла підгузник.

Даним знімком виконавиця хотіла донести до своїх шанувальників, що в свої 30 років вона відчуває себе дитиною - дитиною, яка розуміє, що час йде, а вона багато чого не встигла зробити.

Крім підгузника Олена одягла на шию ланцюжок з величезною соскою, а в руки взяла пляшку з молоком.

"Всередині мене дитина

Так, мені 30, але кожен день я відчуваю в собі дитину. І люди, які мене оточують, також відчувають дітей в середині себе. Коли ми дорослішаємо і починаємо помічати, що старіємо — дитина в середині нас починає страйкувати", - пише вона.

Реперша написала, що боїться старості такої. Також у неї присутній страх того, що роки йдуть і не зупиняються, а справ ще занадто багато.

Стосовно внутрішньої дитини представниця шоу-бізнесу зазначила, що вона дає про себе знати "в екстрених ситуаціях, або в ситуаціях, де перевіряється наша стресостійкість". Саме з цієї причини, відбуваються сварки у сімейних пар. Але насправді, вважає вона, це сваряться внутрішні діти, а не Дорослі.

Також вона дала визначення спонтанним покупкам людини. Олена вважає, що саме таким чином "наші внутрішні діти починають себе дуже сильно проявляти".

У свої 30 років реперша зізнається, що навчилася спілкуватися зі своїм внутрішнім дитиною і "дружить" з ним.

У свої 30 років реперша зізнається, що навчилася спілкуватися зі своїм внутрішнім дитиною і "дружить" з ним. Але незважаючи на це, він все ж часом псує їй життя. "Однак я дозволяю йому бути собою – не гальмую, не заважаю, тому що сама знаю приклади, коли протягом життя люди придушували цю дитину, а потім в 40 цей внутрішній малюк вистрілював і міняв життя так, що навіть уявити неможливо. І ці зміни не завжди були в позитивну сторону", - підсумувала вона.

Також вона попросила своїх шанувальників в коментарях написати, чого ж хоче їх внутрішній дитина.

Фолловери відгукнулися на пост дівчини і написали про своє внутрішнє малюка.

Раніше Hyser писав про те, що Alyona Alyona зі спущеним ліфом здивувала потаємним бажанням.

Також Hyser повідомляв, що Тіна Кароль не змогла приховати сліди жарких поцілунків.

Нагадаємо, що виконавиця хіта " Охорона, скасування!"покидає Україну.