У мережі оприлюднили дуже цікавий пост, який присвячений легендарному і старому мотоциклу Восход ЗМ-01. Цей мотоцикл простояв у гаражі більше 30 років.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «zr»

Стало відомо, що в одному з гаражів було виявлено мотоцикл Восход ЗМ-01. Найцікавіше в тому, що він стояв в дерев'яній установці, яка грає роль упаковки.

Абсолютно новенький мотоцикл Восход 3М–01 1993 року випуску в незайманій заводській упаковці-це по-справжньому унікальна знахідка.

Восход
Восход

Цю знахідку виявив один блогер в місті Коврові, який знаходиться у Володимирівській області.

Що стосується моделі цього мотоцикла, то він випускався з 1993 по 2002 роки. Модель Восход 3М-01 прийшов на заміну Восход 3М. У цьому мотоциклі замінили двигун, у якого з'явився Пелюстковий клапан.

Крім цього, в оновленому Восході є 14 кінських сил і циліндр з п'ятиканальним продувом. А також основною відмінністю від свого попередника є одна вихлопна труба.

Важливо відзначити, що пелюстковий канал зменшив витрату палива до 4.2 літрів на 100 кілометрів. Максимальна швидкість Восход 3М-01 становить 105 кілометрів на годину.

Варто відзначити, що на моделі 3М-01 завершилося виробництво мотоциклів Восход. На заводі імені В.А. Дегтярьова почали випускати Сову і Кур'єра замість Восходу.

Потрібно підкреслити, що на мотоцикл, який виявили в гаражі, є оригінальні документи, які говорять про те, що він був куплений 17 жовтня 1994 року за сумою 9500 рублів.

Восход
Восход

Стан цього мотоцикла просто вражає-яскраво-зелений колір, новенькі хромовані деталі, а на одометрі вказано всього 2.7 кілометра, що говорить про заводський Пробіг.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що на українських дорогах можуть пропасти певні автомобілі.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали старий, але в хорошому стані радянський байк.

Також портал "Hyser" писав, що українці створили унікальний електробайк.