Українська співачка, учасниця жіночого поп-гурту "НеАнгели", дизайнер та інста-блогер Слава Камінська відчула нездужання і відразу ж вирішила здати тест на коронавірус.

У своєму Instagram співачка опублікувала результат тесту і написала, що не здивувалася, що у неї діагностовано ковід, адже у співачки піднялася температура і вона перестала відчувати запахи.

Скріншот сторіс, instagram.com/babaslavka

Співачка опублікувала сторіс, в якій попередила всіх, хто контактував з нею, що кашель її був зовсім не куріння електронних сигарет, а від захворювання.

Слава досить часто публікує сторіс і тримає в курсі своїх фоловерів свого проведення часу. Вона дуже засмутилася через те, що в домашніх стінах їй доведеться набрати вагу, а вона тільки недавно схудла. Співачка прогулюється по балкону і записує смішні історії.

"Майже відчуваю себе повноцінною людиною. Взяла самі ядерні духи, я їх трохи відчуваю, такий легкий флер. Гуляю по балкону, променад у мене туди-сюди... Королівство замало, розгулятися ніде", - розповідає артистка.

Скріншот сторіс, instagram.com/babaslavka

Скріншот сторіс, instagram.com/babaslavka

Скріншот сторіс, instagram.com/babaslavka

"Насправді, як же смачно пахне осінь! Але я цього не хр*на не відчуваю! Ходжу туди сюди...",- розповідає Камінська, гуляючи по балкону.

Скріншот сторіс, instagram.com/babaslavka

"Мені давно не було так нудно, як мені нудно зараз! За що мені це?",- задається питанням співачка.

В цілому, Слава Камінська відчуває себе нормально і виконує рекомендації фахівців. Під час вимушеної паузи в роботі вона дозволяє собі солодощі і "заборонені" вкусняшки.

Раніше Hyser писав про те, що Надя Дорофєєва показала фото з лікарні.

Також Hyser повідомляв, що дочка Віри Брежнєвої Соня Кіперман показала своє тіло в міні-бікіні.

Нагадаємо, що Слава Камінська новою витівкою змусила шанувальників кривитися.