Відома російська актриса Неллі Уварова дала нове інтерв'ю, в якому розповіла про свої вагітності

На сьогоднішній день 41-річна актриса Неллі Уварова, яка прославилася головною роллю в серіалі "Не народися вродливою", встигла побувати заміжня вже два рази. Першим її чоловіком був режисер Сергій Пікалов, а другим-колега Олександр Гришина, від якого вона вже і народити двох дітей. Про подробиці свого особистого життя знаменитість нещодавно розповіла в інтерв'ю в рамках YouTube-шоу "Скажи Гордєєвій".

У цьому інтерв'ю Неллі поділилася своєю трагедією-кілька років тому у неї стався викидень. Крім того, вона розповіла про те, як протікали інші її вагітності.

Під час першої вагітності, наприклад, за словами Уварової, вона постійно турбувалася і ставилася до своєї вагітності з особливим трепетом. Вона дуже переживала за майбутню дитину і постійно дошкуляла медиків своїми переживаннями. За словами актриси, в той момент вона відчувала себе кришталевою вазою і найціннішою людиною в світі, і їй здавалося, що потрібно перед кожним кроком бути впевненою, що вона розуміє, куди ступає. Оточуючі тоді її намагалися заспокоїти.

Під час другої вагітності на неї звалилася велика кількість проблем, через які жінка просто робила вигляд, що не вагітна, до, власне, моменту народження дитини, оскільки її мозок відмовлявся в це вірити. Тиснуло також те, що між першою і другою дитиною у неї і стався викидень. Втім, її чоловік, Олександр Гришин надав їй достатню підтримку, завдяки якій вона і зважилася на третю вагітність.

Уварова також зазначила, що не може розповісти універсального способу, який допоміг би жінкам, які втратили дитину. Актриса вважає, що потрібно незважаючи ні на що рухатися вперед.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Надя Дорофєєва продемонструвала спокусливу позу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Леся Нікітюк похвалилася оригінальним вбранням.

Також "Hyser" писав, що Леся Нікітюк заговорила про дітей.