Відома актриса Христина Асмус в Instagram розповів про свою роль у новому проекті

Христина Асмус - одна з найпопулярніших російських актрис, яка не тільки встигла взяти участь в одному з найгучніших скандалів в шоу-бізнесі за останній час, але ще і примудряється викликати у публіки інтерес своїми ролями. Нещодавно в своєму офіційному профілі в соціальній мережі Instagram вона поділилася подробицями роботи в новому проекті.

Так, у своєму профілі Христина опублікувала два знімки. На першій фотографії, Селфі, зображена Христина, одягнена досить скромно: чорна хустка, чорний кардиган і Чорна В точку сорочка. На другому знімку вона стоїть на знімальному майданчику, атмосферно освітленій сонячним світлом. На цій фотографії також видно, що актриса одягнена в довгу, в підлогу, спідницю.

У підписі до фотографій актриса пояснила, що це фотографії зі стартував недавно нового проекту, в якому вона буде грати монашку. Героїня Асмус-волонтер, співає в церковному хорі і виконує послух. Надалі за сюжетом персонаж приймає постриг.

Христина зазначає, що навряд чи виконання ролі монашки вплине на її безсоромну репутацію, скоріше навпаки, враховуючи, що в минулому проекті "Люся" Асмус виконувала роль аж ніяк не правовірну християнку. Проте актриса рада такій ролі, оскільки це новий досвід і, крім того, такі костюми їй подобаються більше, ніж панчохи і короткі сукні.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Надя Дорофєєва продемонструвала спокусливу позу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Леся Нікітюк похвалилася оригінальним вбранням.

Також "Hyser" писав, що Леся Нікітюк заговорила про дітей.