Відома українська телеведуча, співачка, композитор Регіна Тодоренко опублікувала у своєму Instagram визнання стосовно свого здоров'я.

Телеведуча зізналася, що у неї серйозні проблеми з хребтом. Виявляється, блогеру ще в 14 років медики пропонували впровадити в нього 24 шурупа і штифта через складну ступень сколіозу.

"Інвалідність оформляти будете? Отримайте пенсію, щомісячні доплати, податкові послаблення, допомоги", - почала вона своє визнання з таких слів...

Вердикт хірурга був невтішним. Її долоні стали мокрими, а на питання мами про альтернативне лікування медик відповів негативно.

"Від цих слів долоні стали мокрими, по тілу пробіг холод. Як зараз пам'ятаю ком у горлі, коли мені, 14річній дівчині, хірург озвучив свій вердикт. Звичайно, було рекомендовано лікування, ЛФК, операція з впровадженням в мій хребет 24-х шурупів і штифтів, реабілітація півроку-рік і ризик взагалі не встати на ноги після хірургічного втручання. Мама налякана і роздратована, вибігає з кабінету зі словами: "Невже більш м'якого лікування ви не можете запропонувати?"Негативне хитання головою хірурга звучить як вирок", - шокувала Регіна.

Ексведуча популярного тревел-шоу "Орел і решка" розповідає, що ось уже 15 років вона живе з болем у спині. За цей час вона пройшла величезну кількість обстежень і лікувань. Свій біль вона терпіла і ніколи не афішувала. А після того, як пройшла кастинг на те саме тревел-шоу, мовчки робила те, що було заборонено лікарями.

Так вона жила і працювала 8 років поки була телеведучою передачі про подорожі. І все вона робила навмисно.

"...починаючи з взуття на високих підборах, перельотів по 20 годин в положенні "зю", рюкзака 15 кг, закінчуючи екстремальними видами спорту: стрибками з парашутом, стрибками на тарзанці з 111 метрів, зануренням з балоном, серфінгом, фігурним катанням і тд", — розповіла Регіна, зізнавшись, що просто навчилася жити з болем всупереч усім заборонам.

Першим на публікацію дружини відреагував Влад Топалов. "Ти-герой! Пишаємося тобою!",- написав він під фото.

До музиканта приєдналися фоловери Тодоренко з великими словами підтримки.

Раніше Hyser писав про те, що дочка Полякової в одному ліфі розбурхала мережу новим відео.

Також Hyser повідомляв, що у Безрукова проблеми з грошима.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко поскаржилася на Топалова.