Шанувальники продовжують турбуватися за здоров'я і життя російського актора Бориса Щербакова

Відомий російський актор Борис Щербаков ще в серпні цього року був госпіталізований до медичного закладу з пневмонією. Тоді багато хто запідозрив, що актор заразився коронавирусной інфекцією, що викликало у багатьох побоювання ха його життя, оскільки у зірки є цілий ряд хронічних захворювань, до того ж він знаходиться в групі ризику через вік. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Нещодавно з'явилася інформація про те, що знаменитий 71-річний актор знову опинився в лікарні. Журналісти повідомляють про те, що у Щербакова вражені легені, і медики поставили діагноз — пневмонія. В даний момент стан знаменитості оцінюється як середньо-тяжкий. Причини загострення старого недуги не розголошуються

В даний момент медики очікують результатів тесту на коронавірус. Варто відзначити, що коли Щербаков минулого разу потрапляв в клініку з такими ж симптомами, коронавірусну інфекцію у нього не виявили. Дружина актора Тетяна тоді заявив, що якби коронавірус був у Бориса, то захворіла б і вона, і їх син.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що у Бориса Щербакова є цілий ряд хронічних захворювань, крім того, він не раз потрапляв до лікарні через проблеми з серцем. У 2015 році йому поставили діагноз "серцева недостатність", тоді він кілька днів провів у відділенні інтенсивної терапії.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у столиці незабаром посилиться карантин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що лікарі розповіли симптоми коронавірусного кашлю.

Також "Hyser" писав, що в уряді розповіли, що буде з Україною при розвитку найгіршого сценарію пандемії.