Кількість мега відвертих концертних костюмів Ольги Бузової вже неможливо порахувати. І правда, після розставання з Дмитром Тарасовим телеведуча і екс-учасниця популярного шоу "Дом-2" просто пішла у відрив. Можливо, саме за допомогою образу зухвалої спокусниці Ольга планує знайти своє нове жіноче щастя, ось тільки один з останніх виходів у світ шокував всю Росію.

Так, 27 жовтня, за день до введення в Москві локдауна, зірки шоу-бізнесу зібралися в ресторані "Тріумф", щоб розібрати свої нагороди за вміння себе піднести. Виблискувати на червоній доріжці премії Moda Topical Style Awards 2021 від журналу Moda Topical і Ольга Бузова, про що зірка поділилася у своєму Instagram.

Більш того, теледива стала головною героїнею вечора нагороджень, адже тільки ледачий не оцінив її мега відвертий образ. Ще б пак, глибоке декольте, величезний виріз на животі, стегні і відсутність нижньої білизни викликали бурхливе обговорення і шквал емоцій у шанувальників.

Чорне плаття в підлогу від відомого бренду Roberto Cavalli вже встигли прозвати"голим". І справа не в тому, що воно прозоре або просвічує, як це зазвичай буває, його просто мало. Так, верх сукні складається з ліфа, до якого прикріплений шматок тканини, що закриває тільки одну ногу.

До слова, сама артистка в наряді, який практично нічого не приховує, відчувала себе комфортно і впевнено і з величезним задоволенням позувала фотографам.

"Я вибрала найпопулярнішу сукню з останньої колекції бренду Roberto Cavalli, за яким полюють всі модниці", - гордо прокоментувала свій образ зірка.

Сукню Бузова доповнила гостроносими туфлями на шпильці під колір вбрання. Також образ доповнювали сріблясті підвіска і сережки. Волосся теледиви були зібрані в пучок, а на обличчя нанесений яскравий макіяж з акцентами на очі і губи.

Відзначимо, що фанати Бузової присоромили російську співачку і телеведучу за надто відвертий наряд і навіть закликали її наступного разу не одягатися зовсім.

"Ольга ,не беси людей 😂", "А сукня, власне, де?", "Куди знову голенька побігла!??? А?? 😎 ", "Це називається" коли більше нічого показувати, і нічим дивувати", " можна було взагалі голою вийти😂"," несмак року👍"," Та роздягнися вже зовсім і на шиї тільки кулон залиш, ось краса буде", - гострять Передплатники Ольги.

До речі, Бузова, між іншим, отримала головну премію церемонії в номінації "ікона стилю".

"Дуже приємно отримувати нагороду за образи і хороший смак. Але я вважаю, що найкращий наряд в сучасному світі - це залишатися завжди хорошою людиною", - підписала знаменитість фото з червоної доріжки.

Зазначимо, що за останній місяць це вже друга почесна нагорода Ольги Бузової. Так, в середині жовтня артистка стала гордою володаркою звання Miss Universe Beauty Euroasia, тобто королеви краси Євразії.

Раніше Hyser писав про те, що Лариса Доліна потрапила в скандал через чужі коштовності.

Також наш портал повідомляв, що Наташа Корольова потрапила в черговий скандал.

Нагадавши, Настя Каменських показала провокаційний кадр.