Їх спільні кадри завжди викликали безліч питань у передплатників і шанувальників. У той час як танцівниця Анастасію Волочкову день за днем звинувачують у зайвій розв'язності і вульгарності, її відданий друг, актор Микита Джигурда неодноразово за подругу заступався. Черговий інцидент знову породив безліч чуток і домислів.

Так, днями 45-річна Анастасія Волочкова вирішила в черговий раз нагадати своїм шанувальникам, що вона не тільки балерина, але і майстер ідеальних шпагатів, а в якості помічника для пікантного кадру Волочкова залучила 60-річного Микиту Джигурду.

У своєму Instagram екс-балерина виклала фото з актором Микитою Джигурдою і публіцистом грузинського походження Отаром Кушанашвілі. Виявляється, чоловіки вирішили помірятися силою в боях "без правил" в октагоні, а Анастасія прийшла висловити підтримку Джигурді.

В описі під постом зірка зазначила, що мати справжніх друзів - це здорово, проте багато хто не сприйняв її слова всерйоз. Її заяву деякі назвали вульгарністю, зазначивши, що "вони знайшли один одного".

"З такими друзями і вороги не потрібні", "Скажи мені, хто твій друг, і я скажу, хто ти"," клоуни і клоунеса"," розум з роками не прийшов, ось точно цирк поїхав, а клоуни після п'янки не прокинулися", " а нормальні друзі є?", "Палата номер шість!", "Дві хворі людини", - написали коментатори.

Ну а те, що Волочкова зробила під час інтерв'ю ЗМІ і зовсім багатьох здивувало. Так, судячи з відео з Instagram Stories, 45-річна екс-балерина в якийсь момент вирішила продемонструвати на камери шпагат і закинула ногу на плече Джигурді.

Відзначимо, що Микита Джигурда зараз перебуває у шлюбі з фігуристкою Мариною Анісіною. А ось Анастасія Волочкова дуже часто змінює чоловіків і 21 жовтня представила публіці чергового з них.

Раніше Hyser писав про те, що Катя Варнава порадувала шанувальників відвертим фото.

Також писали, що Оля Полякова показала себе без білизни.

Нагадаємо, що Галкін показав себе без гриму.