Знаменита українська виконавиця Оля Полякова порадувала фанатів цікавим фотозвітом про свою подорож на Сицилію.

Артистка разом з дочкою Марією влаштувала собі італійські канікули і зупинилася на розкішній віллі своєї подруги і знаменитого кулінара/блогера/автора – Ніки Білоцерківської.

Оля Полякова розмістила знімки, на яких позувала в стильному спортивному вбранні. На голову зірка одягла капюшон, очі приховала за сонцезахисними окулярами. У підписі до кадрів вона пояснила: "Сицилія! Прохолодно тільки по погоді! Атмосферка🔥".

У підписі до публікації артистку засипали питаннями про зовнішній вигляд і, в тому числі, про якість її шевелюри. Не обійшлося і без питання про ставлення артистки до вакцинації:

До слова, буквально днями Оля Полякова повідомила фанатам про завершення концертної програми" Королева ночі", з якою вона виступала близько трьох років.

Артистка влаштувала прощальне шоу в столичному Палаці спорту. А після звернулася до учасників своєї творчої команди і всім тим, хто допомагав їй створювати музичну феєрію:

"Дорогі мої люди!!!! Всі хто причетний до цього чудового шоу! Спасибі! Спасибі! Спасибі! За ваш талант і професіоналізм! Люблю нескінченно!!! Дякую за те, що 3 роки створювали це незабутнє шоу зі мною!!!"- написала вокалістка у своєму Instagram-акаунті.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк потішила шанувальників архівним фото і показала, на що доводилося йти заради спілкування з мамою.

Також наш портал розповів про те, що Регіна Тодоренко розповіла шанувальникам про страшний діагноз і про те, як ледь не перестала ходити.

Нагадуємо, що Христина Асмус влаштувала фотосесію в чернечому одязі і здивувала шанувальників зовнішніми перетвореннями.