Не секрет, що співачка Ані Лорак щосили намагається виглядати привабливо і багато часу приділяє спорту.

Про те, що таке зайва вага і як він може впливати на зоряне життя, вона знає не з чуток. А тому намагається не допускати, щоб надто округлі форми давали хейтерам тему для розмов.

Так, в одному з фан-акаунтів артистки з'явилися кадри, зроблені в тренажерному залі. Ані Лорак похвалилася стильним вбранням і накачаним пресом.

Втім, співачка радує фанатів не тільки спортивними, а й творчими досягненнями. Наприклад, днями вона анонсувала поціновувачам свого таланту вихід нового музичного альбому. "Мій новий альбом - про сильну і одночасно слабку, про перемагає і переможеної.
Адже сила любові дарує нашій душі фарби, які дозволяють по-справжньому відчувати життя. Адже любити-значить жити❤️ " - пояснила вона.

До слова, про те, що відбувається на її любовному фронті шанувальникам мало що відомо. У своєму недавньому інтерв'ю журналістам програми "ЖВЛ", артистка зізналася, що її серце не вільне, але особистість нового обранця - не розсекретила.

Ані Лорак із завидною регулярністю приписують романи з колегами по шоу-бізнесовому цеху. Після того, як артистка розлучилася з бізнесменом Муратом Налчаджіоглу, в мережі зашепотілися про її стосунки з визнаним романтиком російської естради Сергієм Лазарєвим.

Після її "викривали" в романі з музикантом і саунд-продюсером Єгором Глібом, але через деякий час стало відомо, що вони більше не разом. Від попереднього шлюбу у Ані Лорак залишилася дочка Софія.

Раніше "Hyser" писав про те, що Регіна Тодоренко розповіла шанувальникам про страшний діагноз.

Також наш портал розповів про те, що Христина Асмус здивувала дивним зовнішнім виглядом і сірим чернечим одягом.

Нагадуємо, що Тіна Кароль кардинально змінила імідж і стала схожа на Лайму Вайкуле.