Співачка Таїсія Повалій вперше за 7 років дала інтерв'ю, в якому розповіла не тільки про творчі досягнення, а й про гоніння на батьківщині. За словами артистки, з 2014 року вона разом з мамою живе в Україні і нікуди не переїжджала.

Але при цьому вона змушена заробляти гроші за кордоном, пише портал «Главком». А все тому, що довгі роки у неї не було концертів на території України.

"Коли ми їхали працювати, а ми були змушені працювати, і проблеми стали з виїздом, і люди скоса дивилися на кордоні – всіх же налаштували, що я ворог» - пояснила опальна зірка. Їй було вкрай некомфортно під час поїздок і авіаперельотів через постійні засуджуючих поглядів. "Ось я в своїй країні, а мені – некомфортно..."

Чоловік вокалістки Ігор Ліхута заявив, що абсолютно не розуміє, за що до його дружини виникло подібне ставлення. За словами продюсера, спроби поліпшити своє фінансове становище за рахунок виступів в іншій країні-це дуже виснажливо.

"Це незаслужено, що ти нічого поганого не зробив, жодного закону країни не порушив, ні поганого слова про свою Батьківщину в ефірах жодного телеканалу, жодної радіостанції не сказав, так які до тебе можуть бути претензії?" - з обуренням зазначив чоловік Таїсії Повалій.

До слова, до того, як це інтерв'ю вийшло в ефір, у своєму мікроблозі Таїсія Повалій писала про те, що їй було непросто зважитися на цю бесіду. Вона розуміла, що рано чи пізно настане момент, коли доведеться відповідати на "незручні" питання про своє життя:

Раніше "Hyser" писав про те, що Регіна Тодоренко розповіла про серйозні проблеми зі здоров'ям і пояснила, чому порушує рекомендації лікарів.

Також наш портал розповів про те, що Христина Асмус похвалилася новим образом і зізналася, в якому проекті буде зніматися.

Нагадуємо, що Неллі Уварова розповіла про те, як пережила страшну особисту трагедію.