Погодьтеся, що всі жінки, не дивлячись на вік, хочуть виглядати красивими і більш молодими. Що вже говорити про зірок шоу-бізнесу, для яких особа є їх візитною карткою і джерелом доходу.

Чистку обличчя, масаж шиї і декольте, а також пілінг в сучасному світі використовує для підтримки молодості і краси практично кожна жінка. А ось 42-річна Маша Єфросиніна і 37-річна Оля Полякова у новому випуску YouTube-проекту "Дорослі дівчатка" відверто розповіли і про інші секрети.

Так, українська співачка Оля Полякова не побоялася зізнатися, що вдається до "уколів краси" з 23 років. Співачка розговорилася, що у неї є "зморшка гордеца" на лобі, між бровами. Це, за словами Ольги, і стало вирішальним фактором долучитися до ботоксу.

"Якби ми не кололи ботокс і не робили все те, що ми робимо, ми б виглядали вже не зрозуміло як. Слава богу, що все це є. Я все це роблю і всім раджу", - заявила Полякова під час відвертої розмови з Машею Єфросиніною.

Співачка не соромлячись розповіла, що на догляд за собою витрачає багато часу. Так, наприклад, перш ніж виїхати на зйомки до Єфросиніної, вона робила у косметолога масаж обличчя і дорогу колагенову маску.

Крім того, Полякова заявила, що є прихильницею апаратної косметології і спростувала домисли шанувальників, що вона збільшувала губи або вилиці.

"Я роблю ботокс з 23 років, - зізналася Полякова. - Зараз-раз на 8 місяців. Більше у мене в особі немає взагалі нічого. Я не роблю нитки, я не роблю мезотерапію. Мої губи і вилиці не змінювалися ніколи, але якщо сказати, що я нічого не роблю з обличчям, це буде повна брехня".

У свою чергу і Маша Єфросиніна поділилася власним досвідом в косметології. Телеведуча зізналася, що відвідує косметолога раз на тиждень, причому, вже протягом 10-ти років, а ботокс робить з 20 років. Також Єфросиніна зізналася, що збільшила верхню губу і не виключає, що одного разу зробить пластичну операцію.

"Останні 5 років у мене проблема - виробився до ботулотоксину імунітет, і мене він не бере. Я колю Ксеомін, і мене він теж практично вже не бере. Частково з цієї причини я обрізала чубок, тому що мій лоб "ходить" по всьому обличчю і всій голові", - розповіла ведуча.

До слова, учасниці шоу зізналися, що практично завжди свої фото в соцмережах обробляють за допомогою фотошопу і виходять в ефіри Instagram з фільтрами.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Олі Полякової здивувала соцмережі новим образом.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських похвалилася ефекними кадрами своїх Дубайських канікул.

Нагадуємо, що Андрій Данилко осоромився перед Олею Поляковою своїм "талантом".