Користувачі мережі обговорюють ще одне пророцтво Нострадамуса, яке, здається, неймовірним.

Мова про нього зайшла в книзі "Розшифрований Нострадамус" астролога Дмитра Зими. Він опублікував своє тлумачення передбачень французького віщуна на 2020 рік. Про це пишуть росЗМІ.

у мережі спливло давнє пророцтво Нострадамуса, яке вже почало збуватися, фото: YouTube

На думку Дмитра, в прогнозах Мішеля Нострадамуса ясно одне, що в цьому році деякі республіки, які були в складі СРСР, об'єднаються. Також астролог вважає, що гряде "новий Золотий вік", при якому кордони між державами перестануть існувати.

Крім того, відомий віщун передбачив і те, що Китай зіграє свою невелику роль в тому, що відбудеться. Це теж вдалося розшифрувати Зимі, як і те, що буде конфлікт між англійцями і росіянами. Протистояння цих держав і визначить майбутнє планети Земля.


А ось роль Європи в цьому всьому будемо зовсім незначною, тому і на результат подій вона ніяк не вплине. В цілому Зима впевнений, що 2020 рік буде в деякому сенсі визначальним для всього людства.

До слова, багато дослідників дійсно відзначають, що конфлікт між Великобританією і Росією вже дозріває. Єдине, що заважає розігрітися цьому конфлікту, це те, що Великобританія ще не вийшла з складу Європейського Союзу. Однак може це і добре, адже за словами Дмитра Зими, передбачення на те і потрібно розшифрувати, щоб ще був шанс все змінити.

Раніше "Hyser" писав про те, що мольфари напророкували біду і назвали дату вторгнення в Україну бойовиків.

Також наш портал повідомляв, що відома баба Ванга передбачила падіння Володимира Путіна.

Нагадуємо, що внучка відомого мольфара розповіла про майбутнє України і пообіцяла новий Майдан.