Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк не боїться демонструвати шанувальникам не тільки стильні образи і ідеальні форми, але і прекрасне почуття гумору.

У мікроблозі зірки є чимало кумедних постів, а фанати з цікавістю чекають її кожну нову публікацію. Не так давно артистка відсвяткувала 34-річчя. Леся Нікітюк організувала з цього приводу вечірку, на якій зібрала рідних і близьких людей.

У перервах між зйомками в різних проектах, вона показала, як коротає час за переглядом фільмів. Наприклад, нещодавно знаменитість дивиласяїла фантастичну кінострічку "Суддя Дредд" і помітила, що в ньому колегу по шоу-бізнесовому цеху Андрія Данилка…

Справа в тому, що один з акторів, на її думку, зовні виявився дуже схожим на «батька» легендарної Вєрки Сердючки.

До слова, сама Леся Нікітюк також нерідко перевтілюється в героїнь кінофільмів або світових селебрітіс. Наприклад, вона приміряла образ в Барбі або в "дружину" Остіна Пауерса:

Варто відзначити, що шанувальники з нетерпінням чекають, коли Леся Нікітюк представить публіці свого бойфренда. Фанати переконані, що у артистки є молода людина, але вона намагається захистити його цікавих очей.

"Ви запитаєте мене, як воно в 34? Я з вами завжди відверта, тому розповідаю! Відразу після Дня народження дуже захотілося послухати Ретро FM. Вчора без причини сходила в ЖЕК. Дітей я ще не маю, але чогось дуже захотілося онукам..."- написала вона в соцмережі.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль одягла стильну сукню і захопила публіку розкішними формами.

Також наш портал розповів про те, що Ані Лорак ошелешила шанувальників новими музичними досягненнями.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва одягла міні-сукню і захопила фанатів спокусливою фігурою.