Останнім часом відверті зізнання на різні теми з вуст телеедущей Регіни Тодоренко сипляться як з рогу достатку. Наприклад, зірка розповіла про те, що ще в дитинстві їй був поставлений серйозний діагноз, і все своє свідоме життя вона домагалася висот, перемагаючи біль.

При цьому артистка із завидною регулярністю ділиться в соцмережі кадрами зі знімальних майданчиків і показує, як бере участь у різних творчих проектів.

Що стосується особистого життя Регіни Тодоренко, то вона вже більше двох років перебуває у шлюбі з музикантом Владом Топаловим. Разом пара виховує сина Михайла, якого часто називають Майклом. Але нещодавно в шоу-бізнесовому закуліссі поповзли чутки про те, що знаменита пара нібито чекає поповнення.

Регіна Тодоренко поспішила відреагувати на подібні заяви і опублікувала в Instagram оригінальні спростування з приводу свого «цікавого» положення.

До слова, зірка тревел проекту "Орел і Решка" страждає від складного ступеня сколіозу, шанувальники її таланту дізналися буквально кілька днів тому. Знаменитість написала на своїй сторінці:

"Я навмисно протягом 8 років роботи в тревел-шоу роблю все, що заборонено для людей зі складним ступенем сколіозу: починаючи з взуття на високих підборах, перельотів по 20 годин в положенні «зю», рюкзака 15кг, закінчуючи екстремальними видами спорту".

Але варто відзначити, що далеко не всі шанувальники розділили її точку зору в цьому питанні і заявили, що до власного здоров'я слід ставитися більш відповідально.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак похвалилася накачаним пресом і показала, як тренується в спортзалі.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякова похвалилася оригінальним вбранням під час відпочинку в Італії.

Нагадуємо, що Ольга Бузова обурила публіку безглуздим чином і нарвалася на критику хейтерів.