Дочка популярної російської актриса Анастасії Заворотнюк Ганна відверто розповіла про те, як намагається прийти до тями після перенесеного коронавірусу. За словами дівчини, у неї досі Спотворені смаки і запахи.

Спадкоємиця знаменитості пояснила, що докладає максимум зусиль, щоб відновити свій організм. Для того щоб результати роботи над собою були помітні, вона звернулася до фахівця. Ганна Заворотнюк зазначила, що проходитиме курс лікування під час локдауну.

"Відвідала лора вчора, так як після корони досі Спотворені смаки і запахи. До цього ще й додалося відчуття набряку носа. Виявляється у мене гострий гайморит! Тільки цього не вистачало...» - заявила дочка зірки серіалу "Моя прекрасна няня".

Також вона потішила гостей розповіддю про те, як називається лікувальна процедура, призначена лікарем: "Призначили процедури, однією з яких є «зозуля», я спочатку подумала, що лікар наді мною приколюється, але дійсно під час цієї процедури треба говорити «ку-ку»😂".

Крім того, Анна повідомила, що як тільки у неї зійде внутрішній набряк, то стане відомо, чи будуть їй робити операцію з вирівнювання носової перегородки.

У коментарях до посту фоловери побажали їй якнайшвидшого одужання і сил, щоб рухатися далі і розвиватися в творчому плані. Як відомо, дочка Анастасії Заворотнюк освоює блогерську справу і, за її словами, це виходить у неї досить добре.

А ось на тему здоров'я своєї іментой мами, яка вже кілька років бореться з раком головного мозку - дівчина вперто мовчить. Одного разу вона підтвердила той факт, що її мама дійсно хвора, але змістила акцент на те, що була змушена звернутися до психолога, щоб змиритися з цією ситуацією.

Раніше "Hyser" писав про те, що Регіна Тодоренко прокоментувала чутки про свою другу вагітність.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова похвалилася хореографічними талантами, потримавши свого близького друга.

Нагадуємо, що Таїсія Повалій дала відверте інтерв'ю, в якому повідала про незаслуженого Хей.