Співачка Слава Камінська опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram пост, повний обурення. Буквально кілька днів тому вона повідомила про те, що захворіла коронавірусом, але не очікувала, що на неї обрушиться шквал хейтерської критики.

Йдеться про те, що артистка показала, як прогулювалася з дітьми на території, прилеглій до її будинку. А в мережі її звинуватили в недбалому ставленні до власного здоров'я і в тому, що вона піддала небезпеці здоров'я сусідів.

Відповідь знаменитості не змусила себе чекати: "Мене не перестає дивувати наш народ🤦 🏽 ♀️, який не вивчивши предмета починає давати експертні оцінки, рівню яких могли б позаздрити найбільші світила сучасної медицини».

Виконавиця пояснила, що вийшла на вулицю з максимальним дотриманням запобіжних заходів: одягла маску і дотримувалася соціальну дистанцію. Що стосується дітей-сина Лео і дочки Лаури, то вони зробили ПЛР-тести і їх результати виявилися нагативними.

"В результаті чого мені прилетіли звинувачення в тому, що я не думаю про оточуючих і наражаю на небезпеку своїх сусідів. Ви серйозно?😳 🤦 🏽 ♀ ️ "- обурилася зірка. Своє звернення вона ілюструвала фото в блискучій сукні смарагдового кольору.

Також вона з гумором відповіла на "претензії" фоловерів:

Більш того, серед гостей сторінки з'явилася дівчина, яка стверджує, що ковидом її заразила саме Зоряна сусідка:

Що стосується того, як протікає хвороба, то Слава Камінська говорить про те, що "дуріє і кашляє". Також вона зазначила, що сала дуже емоційна:

Раніше "Hyser" писав про те, що Регіна Тодоренко з іронією прокоментувала чутки про свою вагітність.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякова публічно вибачилася перед Іриною Білик за образу.

Нагадуємо, що Лоліта Мілявська пожартувала на тему того, що копіює одну з колег по музичному цеху.