Про те, що Алла Пугачова завжди вміла дивувати публіку, відомо давно. Сильний характер і не менш сильний вокал щоразу дозволяли артистці дарувати глядачам суперефектне шоу.

Крім того, її пов'язує дружба з багатьма колегами по шоу-бізнесовому цеху. Ходять чутки про те, що ті, хто перебували з Примадонною в хороших відносинах, могли розраховувати на просування до музичного Олімпу. А ось для тих, хто ризикнув перейти їй дорогу, двері на сцену були наглухо закриті.

До слова, зі знаменитим музикантом і визнаним естрадним «дітям пороку» Борисом Моїсеєвим, Аллу Борисівну пов'язує дружба, яка зародилася ще в далеких 90-х.а днями в мережі з'явилося фото, зроблене під час їх спільного виступу.

Одна з користувачок соціальної мережі Instgram описала, де був зроблений цей кадр: "Була саме на цьому концерті Пугачової в Олімпійському, виступ Примадонни супроводжував балет "Рецитал", а також тріо "Експресія" - дві дівчини і Боря. А на фотографії відображений момент пісні про рудого кота".

Варто відзначити, що зараз від колись ексцентричного і популярного Бориса Моїсеєва не залишилося і сліду. У 2010 році він переніс інсульт, а потім пішли роки відновлення і лікування.

У 2015 році у нього стався мікроінсульт, який лише посилив наслідки першого. 67-річний артист давно відійшов від естрадних виступів і веде спокійний і розмірений спосіб життя. Втім, це не завадило йому в 2019 році стати спеціальним гостем на ювілейному концерті Алли Пугачової.

Раніше "Hyser" писав про те, що Регіна Тодоренко з іронією прокоментувала чутки про те, що чекає другу дитину.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова потішила шанувальників знімком з давнім другом по шоу-бізнесовому цеху.

Нагадуємо, що Оля Бузова обурила шанувальників дивним вбранням, в якому з'явилася на врученні популярної музичної премії.