Після розпаду групи "Время и стекло", шанувальники переживали про те, що екс-солісти колективу не припинили заняття музикою. Але сьогодні співачка Надя Дорофєєва демонструє приголомшливі результати сольної кар'єри, а також домагається успіхів в інших творчих сферах.

Наприклад, артистка знялася для одного з наймодніших глянцевих видань. Надя Дорофєєва пояснила: "Для мене журнал Vogue як Греммі в світі музики! Завжди відчуваю фізичне задоволення, коли перегортаю його сторінки 🤍 Ще більше задоволення-побачити на цих сторінках нову себе!».

За словами дружини Володимира Дантеса, вона обожнює експерименти, але кожен раз, коли їй потрібно довіритися іншій людині для створення нового образу - їй складно.

Своє послання зірка ілюструвала атмосферними чорно-білими фотограафіями, на одній з яких постала в спокусливому образі без верхньої білизни. Шанувальники оцінили look знаменитості і татуювання на її тілі:

У коментарях до посту фанати також відзначили, що в цій фотозйомці Надя Дорофєєва дуже схожа чи то на Регіну Тодоренко, чи то на дочку Мадонни-Лурдес, а то і зовсім на поп-діву Шер:

Деяким гостям сторінки здалося, що темний колір волосся робить артистку старше:

Раніше "Hyser" писав про те, що Регіна Тодоренко розповіла фанатам про серйозні проблеми зі здоров'ям і про те, як долала труднощі через біль.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк потішила соцмережі старим фото з особистого архіву.

Нагадуємо, що Наташа Корольова переплюнула Тарзана і похвалилася прекрасною розтяжкою.