Співачка Ані Лорак поділилася радісною звісткою зі своїми фанатами.

Артистка не перестає дивувати своїм талантом і вміннями. Так, з недавніх пір Лорак стала не тільки співати, а й озвучувати мультфільми. Наприклад, кілька років тому співачка подарувала свій голос принцесі Варварі в анімаційному фільмі "Принцеса і Дракон".


А тепер зірка натякнула в своєму Instagram, що скоро знову вийде картина, в якій вона озвучила головну героїну. Ані Лорак уточнила, що мова йде про традиційну новорічну казку від Тетяни Навки, але кого вона в ній озвучила, артистка розповідати не стала, а попросила свою аудиторію здогадатися самим.

Примітно, що після минулого разу Лорак зізнавалася, що озвучувати мультфільми дуже цікаво, але водночас і досить складно, адже все, що відбувається на екрані потрібно спочатку пережити емоційно і інтонувати це голосом. Тому ніхто і не очікував, що знаменитість знову візьме участь в подібному.


Однак варто відзначити, що користувачі виявилися несказанно раді такій новині і тепер з нетерпінням чекають виходу казки, щоб оцінити роботу Ані Лорак. Також деякі відзначили, яка тільки ніжна співачка на фото.


Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак ошелешила фанатів, заявивши, що вона жива.

Також наш портал повідомляв, що у мережі показала кадри з популярного фільму з Андрієм Данилком.

Нагадуємо, що Ані Лорак показала себе "під гіпнозом", чим викликала подив у своїх фанатів.