Відома українська співачка Оля Полякова поділилася секретами догляду за своїм обличчям і тілом.

Зірка в новій програмі "Дорослі дівчатка" з Машею Єфросиніною зізналася, що з 23 років користується послугами косметолога і колить ботокс, оскільки у неї є "зморшка гордеца" (міжбровний залом). Зараз їй достатньо зробити собі ботокс раз на вісім місяців і у неї на обличчі не буде нічого, пише "Viva.ua".

Оля Полякова зізналася, куди коліт ботокс, фото: Viva.ua

Також вона щодня багато часу і грошей витрачає на спеціальні процедури по догляду - це і ручний масаж обличчя, який робить косметолог, і колагенові маски. Раніше вона у всьому цьому не бачила сенсу, поки не переступила певний рубіж і не зрозуміла, що дійсно за собою потрібно доглядати.

Варто відзначити, що зараз Олі Поляковій 37 років і вона вважає, що на свої роки виглядає відмінно, в тому числі завдяки правильному догляду. Тому під кінець ефіру вона навіть наважилася разом з ведучою змити макіяж на камеру.

Полякова розповіла, скільки важить і куди коле ботокс, фото: YouTube

До речі, з губами, Полякова запевняє, що нічого не робила. У цьому можна переконатися, переглянувши її дитячі фото, на них ті ж губи, ті ж вилиці, що і раніше.

До слова, важить артистка 67 кг, але заради збереження фігури їй теж доводиться багато працювати і правильно харчуватися.


Раніше "Hyser" писав про те, що Слава Камінська засвітила непристойні фото з вечірки.

Також наш портал повідомляв, що телеведуча Регіна Тодоренко "проговорилася" про вагітність.

Нагадуємо, що Марія Єфросиніна і Оля Полякова розповіли, що роблять з "м'якими місцями".