Фахівці розповіли про те, що листопад засмутить кількома магнітними бурями, через які безліч людей будуть відчувати себе не дуже добре. За словами експертів, людям, які залежать від погоди, варто бути обережними 11, 15, 18 і 25 листопада.

Відповідні дані розмістили в Лабораторія рентгенівської астрономії Сонця ФІАН.

11 листопада людей атакує перша буря, яка, на щастя, зробить не сильний вплив на стан організму. Проте, ця буря може погано відбитися на стані літніх людей. Найсерйозніша геомагнітна ситуація очікується 14 і 15 листопада, але потім активність Сонця зменшиться.

А ось 15 листопада метеозалежним людям варто бути обережніше, адже вони відчують на собі вплив сонячної активність з самого ранку. 18 листопада буря буде найактивнішою під вечір, перед повним місяцем. У цей період у людей може з'явитися незрозуміла паніка або навіть злість.

25 листопада буде найдовша магнітна буря, яка пануватиме аж до 29 листопада. Самий пік даної магнітної бурі буде саме 29 листопада. Протягом доби організм буде відчувати зміну сили впливу бурі, тому варто відмовитися від навантажень і стежити за організмом.

Специалисты рассказали, как спастись от надвигающейся магнитной бури
Специалисты рассказали, как спастись от надвигающейся магнитной бури

Лікарі говорять про те, що активність сонця надає особливу небезпеку для літніх людей, а також для тих, хто чутливий до погоди і має хронічні захворювання. Вони розповіли, як можна уникнути вплив магнітних бур.

Щоб зменшити вплив бур на організм, варто частіше прогулюватися на свіжому повітрі, дотримуватися режиму сну, не вживати важку їжу і алкогольні напої. Також варто обходити стороною конфлікти і уникати поганих думок.

Людям, які мають хронічні захворювання, медики рекомендують не переставати приймати ліки, запропоновані раніше лікарем. Варто паралельно також робити собі заспокійливі чаї і заварювати відвари на травах.

Нагадаємо, що медики розповіли, які продукти харчування псують організм людини при різкій зміні погоди.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українських громадян попередили про те, що на Землі деякий час діятиме сильна магнітна буря.

Також портал "Hyser" писав, що українцям розповіли, що по землі серйозно вдарить сильна сонячна буря.