Обручка може раптово потьмяніти або почати залишати на шкірі темні розлучення, але чи варто з цього приводу відразу панікувати, розібралися фахівці.

В першу чергу причина може бути в неякісному металі, а тому завжди звертайте увагу на пробу. Якщо матеріал високої проби, то дійсно, може з вами і твориться щось недобре. Про це пише "ТСН".


Так, наприклад, причиною потемніння і почорніння ювелірних виробів, які ви часто носите, можуть служити проблеми зі здоров'ям – це серцева, печінкова і ниркова недостатність, сильне емоційне напруження і навіть підвищене виділення поту і шкірного сала. А ось посвітліле срібло, на думку американських вчених, свідчить про проблеми з нирками.

У будь-якому випадку краще перевіритися у лікаря, але пам'ятайте, що зміни в зовнішньому вигляді коштовностей - це не завжди привід для переживання. Можливо, просто прийшов час почистити свою прикрасу, а зробити це можна, наприклад, зубним порошком.


А ось якщо у вас ще несподівано почали ламатися і рватися міцні, на вигляд абсолютно цілі речі, або вони почали кудись зникати в будинку, то може привід для занепокоєння дійсно є.

Як правило, це говорить про пристріт або вплив поганої енергетики і якщо золото-срібло в такому випадку можна зняти, то ось з душею складніше – зі своїм внутрішнім світом доведеться розбиратися. Люди віруючі в такій ситуації йдуть до церкви на сповідь, невіруючі – до психолога.

Раніше "Hyser" писав про те, що астролог назвав дати, коли потрібно стригтися, щоб купюри завалили ваш будинок.

Також наш портал повідомляв, що стало відомо, чому обручку не можна носити більше п'яти років.

Нагадуємо, що експерти розповіли, чому важливо прати новий одяг.