Син знаменитої російської співачки Наташі Корольової Архип Глушко показав гостям свого мікроблогу, як підготувався до Хелловіну.

Молода людина намагається підкорювати сучасний шоу-бізнес і пробував свої сили на музичному терені. Після чого разом зі знаменитою мамою Наташею Корольовою почав вести шоу на одному з популярних музичних каналів ростб.

Шанувальники виконавиці часто говорять про те, що спадкоємець зіркового подружжя іноді невдало експериментує з образами. Так, Син Наташі Корольової опублікував у своєму мікроблозі фото, на якому зображений в елегантному костюмі і з лякаючим гримом.

До слова, оригінальним макіяжем він зобов'язаний своїй дружині-Мелісі Фокс. Екс-Стриптизерка і кохана Архипа доклала максимум зусиль, щоб її чоловік виглядав гармонійно і страхітливо.

У підписі до знімка молодий чоловік звернувся до фоловерів з побажаннями: "Всіх з Хелловіном!!!👻 Всім полум'яний поцілунок від самого сатани і ляпас по попці особисто від мене)😈 сподіваюся це свято у вас пройде якомога жахливіше. Всього поганого😜 🖕".

У коментарях до посту передплатники не скупилися на компліменти та відгуки про зовнішній вигляд артиста. Більш того, деякі закликали його відмовитися від святкування цього дня, щоб бути "ближче до Бога". При цьому на деякі зауваження Архип відповів особисто:

Варто відзначити, що в мікроблозі Наташі Корольової також з'явилася публікація на тему Хеллоуїна. Хейтери відзначили, що в образі "володарки темряви" вона виглядає, щонайменше, дивно:

Раніше "Hyser" писав про те, що Ольга Полякова розповіла про те, в яке місце робить уколи ботокса.

Також наш портал розповів про те, що Ані Лорак показала, як на якийсь час перетворилася на героїню казки.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва опублікувала в мережі провокаційні фото без верхньої білизни.