За статистикою, близько 20% аварій на дорогах, які закінчуються смертельним результатом, відбуваються за участю водіїв, які відчувають втому. Більш того, кожен третій водій у світі хоча б раз засинав за кермом. Черговий такий випадок мав місце в Туреччині.

Так, стало відомо, що сьогодні, 31 Жовтня рано вранці автобус з російськими туристами, що їхали після відпочинку в аеропорт, потрапив в аварію. Подробиці інциденту повідомило Генконсульство РФ в Антальї, опублікувавши пост в Facebook.

Дипломатичне представництво з'ясувало, що в ДТП потрапив автобус, який віз групу з 12 мандрівників, які мають громадянство Росії. Ось тільки 9 з них замість літака потрапили на лікарняне ліжко. Всі вони з травмами різного ступеня тяжкості були госпіталізовані в найближчі госпіталі для надання екстреної допомоги.

Відомо, що транспортний засіб під час руху перекинувся на порожній дорозі. За словами пасажирів, водій на ім'я Уфук Акташ заснув за кермом в результаті чого автобус перетнув розділову лінію і, вискочивши на зустрічну смугу, перекинувся.

Всього постраждало 9 осіб, у тому числі діти. Станом на 18: 00 м.в. 5 громадян Росії, які постраждали в ДТП з автобусом в турецькій Антальї, виписані, а ось 4 все ще залишаються під наглядом лікарів. При цьому стан трьох росіян, з яких двоє дітей, оцінюється, за даними консульства, як середньої тяжкості.

Відзначимо, що зовсім недавно в тій же Антальї сталася аварія, в якій постраждали 7 громадян Росії. Водій автобуса втратив контроль над керуванням-дорога під час руху була мокрою і слизькою.

А у вересні ДТП з туристами сталося через те, що у водія стався серцевий напад. Ще 26 відпочиваючих постраждали, коли туристичний автобус перекинувся в квітні.

Раніше Hyser писав про те, що у Туреччині сталася ДТП за участю автобуса в якому 15 людей загинули, а 17 отримали поранення.

Також Hyser повідомляв, що під Києвом сталася ДТП за участю фури, в якій загинула дитина.

Нагадаємо, що сталася масштабна пожежа, яку гасило понад вісімдесят рятувальників.