Дуже незвичайним і непривітним постав перед гостями свого мікроблогу знаменитий російський шоумен Максим Галкін. З нагоди Хеллоуїна артист приміряв на себе образ графа Дракули.

Чоловік Алли Пугачової позував в кадрі в похмурому костюмі і з страхітливим гримом на обличчі. Ефектності картинці додало вираз обличчя артиста.

Не секрет, що за роки роботи в шоу-бізнесі Максим Галкін тисячі разів перевтілювався в несподівані образи. Наприклад, одного разу він перетворився на лицаря, але нарвався хейтерську критику через нібито позування без одягу:

Тоді артист пояснив, що він знімався в облягаючому костюмі і зазначив: "Спеціально для тих, хто вирішив, що в попередньому відео я голий 😀 я до цього ще не дійшов".

До слова, об'єктом хейтерських атак Максим Галкін стає досить часто. А все тому, що незважаючи на те, що він більше 10 років перебуває в шлюбі з Примадонно, багато як і раніше не вірять в щирість їх відносин.

Зіркова пара виховує двох дітей-сина Гаррі і дочку Лізу, які, на думку Інтернет-аудиторії, ростуть дуже талановитими і неймовірно вихованими. До слова, спадкоємці зіркових батьків також підготувалися до Хеллоуїну і Максим Галкін не упустив можливості показати це в Instagram:

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак вразила шанувальників наповал розповіддю про те, що перетворилася на казкову принцесу.

Також наш портал расскзал про те, що Надя Дорофєєва показала ефектне фото без верхньої білизни.

Нагадуємо, що у мережі показали архівне фото за участю Алли Пугачової і Бориса Моїсеєва.