Відомий український хореограф Влад Яма розповів про те, що категорично не довіряє водіям. Шоумен пояснив, що послужило причиною такого ставлення до тих, хто водить автомобілі.

Влад Яма зазначив: "Але вважаю, що маю на це повне право. У житті було ТРИ випадки коли на моїх очах засипали водії. Це дуже страшно". Тому він завжди управляє машиною самостійно, навіть якщо йому необхідно максимально швидко подолати відстань з пункту а в пункт Б.

"Тому зараз, навіть якщо вдень я проїхав за кермом 500 км, а ввечері працюю на сцені - повертаючись в ніч, я теж веду авто сам. Нехай навіть їду прямо на ранковий прямий ефір" - зізнався артист.

В якості ілюстрації до свого послання, він вибрав яскраві фото, на яких зображений за кермом розкішного червоного авто:

Тема, яку торкнувся Влад Яма викликала бурхливу реакцію в мережі. Також шанувальники не упустили можливості похвалити кумира: "Відмінне фото Влад)🙂", "Абсолютно 💯 підтримую 🚗", "Правильно. Відповідальність за себе краще брати на себе самого".

Варто відзначити, що фанати вважають його гідним прикладом для наслідування і не тільки в плані водійського досвіду. Як відомо, артист дуже шанує сімейні традиції і з величезною любов'ю говорить про своїх близьких.

Наприклад, в його мікроблозі часто миготять кадри, на яких він позує в компанії дружини лілії і сина Леона.

Крім того, з великим трепетом він ставиться до своїх батьків і пишається ними:

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова поділилася секретами догляду за собою і зізналася, куди робить уколи ботокса.

Також наш портал розповів про те, що Ані Лорак опублікувала фото зі звукозаписної студії і поділилася творчими успіхами.

Нагадуємо, що у Мережу потрапило унікальне архівне фото, на якому Алла Пугачова розважалася з Борисом Моїсеєвим.