Шоувумен Леся Нікітюк привчила шанувальників до яскравих образів і ефектним нарядам. В одній з нових публікацій в соцмережі вона похвалилася оригінальним вбранням, в який одягалася з нагоди Хеллоуїна.

Артистка позувала в оригінальній декольтованій сукні темно-червоного кольору. Свій look вона доповнила босоніжками на високих підборах. Волосся зірка зібрала у високу зачіску. Сукня дозволила фанатам оцінити її ідеальні форми і довгі ноги. На одному з фото компанію знаменитості склав популярний телеведучий Роман Міщеряков.

Варто відзначити, що наряд, який артистка вибрала для виходу в світ, далеко не всім гостям її сторінки припав до смаку:

До слова, це далеко не перший раз, коли Лесі Нікітюк "прилітає" за дивний зовнішній вигляд. Наприклад, одного разу вона опублікувала своє фото в контрастній сукні з ажурниі вставками, але отримала претензії з приводу неакуратності:

Втім, на критику хейтерів вона реагує спокійно і говорить про те, що довгий час після настання популярності не могла звикнути до того, що може собі дозволити придбати практично будь-яку вподобану річ. Про це вона розповіла під час бесіди з журналісом Дмитром Гордоном:

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова відверто розповіла про те, як стежить за собою і зберігає красу.

Також наш портал розповів про те, що Надя Дорофєєва похвалилася ефектною фотосесією і постала перед шанувальниками без білизни.

Нагадуємо, що Слава Камінська обурилася нахабством своїх сусідів і розповіла про несправедливе ставлення з їхнього боку.