Знаменитий російський музикант Філіп Кіркоров розповів шанувальникам про закордонну подорож. Фанати звикли бачити артистка в різних образах, а ось своїми фізичними здібностями хвалиться вкрай рідко.

Однак в одній з нових публікацій виконавець був відображений у стрибку під час прогулянки вулицями Чикаго (США). Для виходу в світ він вибрав стильний наряд, що складається з сірих штанів і синьої футболки, поверх якої надів принтовану куртку. Свій look шоумен доповнив кепкою. У підписі до знімка артист зазначив « " прилетів в Чикаго вигнати нечисть в Хеллоуїн 👻🎃».

У коментарях до посту фоловери оцінили фотографічні старання екс-чоловіка Примадонни Алли Пугачової. Крім того, деяким гостям сторінки виконавця здалося, що з роками роботи в шоу-бізнесі він змінився до невпізнання.

"Нам би твої проблеми. Таке відчуття, що не в Росії живеш. І схожий став на Борю Моїсеєва. 👎 ", "Філіп, у нас богатирі і красуні, немає у нас нечесті і Хеллоуїна. Це не наша. Рости богатиря і красуню. Не привчайте дітей до цієї нечесті", "від Вас вже нікого не вигнати😂пізно" - написали вони.

Втім, до критики на свою адресу Філіпу Кіркорову не звикати. Практично весь свій шлях на естраді він отримував закиди і колючі зауваження, але не раз говорив про те, що його обурює упереджене ставлення людей. Більш того, відповідати хейтерам він вважає за краще у творчій манері. Наприклад, кілька років тому він навіть зняв міні-серіал про свої недоліки:

Раніше "Hyser" писав про те, що син Наташі Корольової обурив шанувальників дивним гримом і безглуздою мімікою.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякова відверто повідала про секрети догляду за своєю зовнішністю.

Нагадуємо, що Ані Лорак показала, як перетворилася на принцесу з казки і похвалилася цікавим досвідом.