У мікроблозі знаменитого українського співак Павло Зіброва з'явилися яскраві кадри з виступу його колеги по шоу-бізнесового цеху Ольги Горбачової. Дружина Юрія Нікітіна організувала прощальний концерт і запросила на нього близьких друзів.

Павло Зібров вийшов не сцену з розкішним букетом квітів, який вручив винуватиці торжества. "З корабля на бал, а точніше з літака на прощальний концерт Олі Горбачової 💐 це був неймовірний, наповнений теплом і жіночою енергією вечір. На жаль, не весь концерт був присутній, але те, що я бачив і чув заслуговує величезних овації!" - описав свої емоції артист.

Також він обсипав вокалістку компліментами: "Оля, ти чарівна, дай Бог тобі натхнення, і міцного здоров'я! Чекаємо нових творчих звершень!".

Інтернет-користувачі відзначили, що Павло Зібров прекрасний друг і здивувалися тому, як він все встигає з таким завантаженим робочим графіком.

До слова, те, що Ольга Горбачова вирішила завершити музичну кар'єру стало повною несподіванкою для шанувальників її творчості. При цьому знаменитість запевнила, що практично всі свої концертні тури починала готувати мінімум за 3 місяці до його старту. А підготовку до свого прощального туру почала всього за 3 тижні.

Виконавиця пояснила, що була впевнена в собі і своїх силах, а тому не бачила сенсу в багатомісячних репетиціях: "я настільки впевнена в якості і енергетично готова, що можу зіграти прощальні концерти хоч завтра️️".

Раніше "Hyser" писав про те, що Максим Галкін похвалився оригінальним костюмом на найстрашніше свято в році.

Також наш портал розповів про те, що у соцмережах висміяли безглуздий костюм і грим сина Наташі Корольової Архипа Глушка.

Нагадуємо, що Ані Лорак озвучила популярну казку і похвалилася шанувальникам своїми творчими талантами.