Влада Естонії всіляко виявляє свою солідарність з Україною і виступає проти путінської агресії.

Як повідомляє Укрінформ, МЗС Естонії заборонило російській групі "Руки Вверх!" протягом п'яти років в'їжджати до цієї європейської країни. До речі, цей гурт виступав в окупованому Криму і на нещодавньому концерті на підтримку вторгнення в Україну.

У коментарі глави МЗС Урмаса Рейнсалу зазначається, що Росія за будь-якої нагоди атакує Україну і продовжує масово вбивати людей, намагаючись досягти своїх невиправданих цілей в Україні, що абсолютно неприйнятно.

Туристичні та розважальні поїздки громадян Росії не виправдані, особливо у контексті прийому російських артистів, які відвідують окуповані РФ українські регіони з концертами на підтримку окупантів. Учорашнє рішення МВС про відмову у в'їзді до Естонії членам групи "Руки Вверх!" є єдино правильним", – вважає Рейнсалу.

Він також наголосив, що Естонія непохитно підтримує Україну, а "путінський терор щодо України та українців є також загрозою безпеці Естонії та Європи".

Як повідомлялося, наприкінці квітня Естонія на п'ять років заборонила в'їзд російським артистам Філіппу Кіркорову та Поліні Гагаріній.

Читайте також:

Подробиці удару Росії по курорту Одеської області: знищили 15 баз відпочинку та 60 дач

Лавров уже заговорив про завершення бойових дій: хоче переговорів

Мінімальна пенсія у 3 тисячі: кому виплатять уже восени