Нещодавно відома українська співачка Анастасія Приходько висловила пропозицію позбавити громадянства Ані Лорак, яка своїм мовчанням схвалює вбивство земляків армією російських окупантів. Фанати зірки підтримали ініціативу виконавиці та додали, що слід відібрати право називатися українцем у кожного, хто зрадив інтереси своєї держави. Схоже, дійшли у Анастасії руки та думки і до зіркових колег Влада Яму, Потапа та MONATIK.

Настя Приходько дуже жорстко висловилася з приводу чоловіків, котрі під час повномасштабної війни в Україні виїхали за кордон.

Так, на своїй сторінці у Facebook знаменитість розповіла, що спілкувалася з другом щодо того, як приймати чоловіків на Батьківщині після перемоги над Росією. Зокрема, артистка згадала таких знаменитостей, як продюсера Потапа, співака Діму Монатика та хореографа Влада Яму.

“Сьогодні мала розмову з моїм другом на тему того, як приймати наших чоловіків у момент перемоги, які свого часу поїхали за кордон під час повномасштабної війни!? , Влад Яма, Монатик і так далі ... Мені говорити їм: "Вітаю з перемогою"? Або обійняти і підтримати словами: "Як тобі там було важко, дякувати Богу, що все добре…." Ну що? У мене є одна версія, як їх можна називати «Чангалісти» Коротше цікавою була розмова з другом, але консенсусу в цій темі ми не досягли! Ми не знайшли відповіді на багато питань... А ваші думки які?», - написала вона.

У коментарях у передплатників думки щодо цього розділилися.

Так, деякі написали, що є різні обставини, які змушують чоловіків виїжджати з країни і не варто робити висновків, не знаючи обставин. На що Приходько відповіла: "Є! І до деяких нема питань... А до деяких є".

Інші підтримали Анастасію у її висловлюваннях, я треті стали на захист вищезгаданих артистів:

  • "Але вони не сидять, склавши руки, а допомагають, збираючи кошти на ЗСУ своєю концертною діяльністю";

  • "Улюблена втіха деяких українців - цькування! Вони ж не сидять просто, "ховаючись"...";
  • "А як Ви вітатимете знайомих чоловіків, які не брали участь у бойових діях? Які волонтерили, донатили гроші чи просто працювали, сплачуючи податки? Ті, кого Ви назвали, нібито збирають гроші для України (сподіваюся на це). Не всі герої. головне щоб ми всі не забували дякувати нашим воїнам (незалежно від їхньої статі)! Вони - герої!";

  • "Ви ж розумієте, що, наприклад, Потап не буде ефективним на полі бою? Він робить усе, що може, як він уміє. Він ефективніший за кордоном. Тому що він кричить про Україну на весь світ. Ну я так думаю, йому болить". за нашу країну ... він допомагає, я впевнена. Але ми просто завжди не задоволені не такими ж як ми ".

Довідка: Чангалісти – жаргонне слово, що означає нахлібника або непроханого гостя.

Читайте також: