Єлизавета II любить влаштовувати чаювання, незалежно від того, де вона знаходиться, у колі яких людей і який час доби на вулиці.

Колишній королівський шеф-кухар Даррен Макгрейді, який служив особистим шефом королеви Єлизавети II та інших членів королівської сім'ї протягом 15 років, поділився деякими секретами монархів, повідомляє ТСН .

Наприклад, він розповів, що чай для королеви має заварюватись протягом п'яти хвилин. Ні більше, ні менше.

"Гарячий чай має бути дуже гарячим", - сказав Макгрейді в інтерв'ю Coffee Friend. "Чай має бути залитий абсолютним окропом, він повинен наполягати протягом п'яти хвилин - це найважливіша частина. При заварюванні чаю дуже, дуже важливо, щоб він був заварений у чайнику", - розповідає Макгрейді.

Улюбленим у раціоні Її Величності завжди був післяобідній чай.

"Королева пила пообідній чай щодня, де б вона не знаходилася. Якби ми були в Букінгемському палаці і вона була б одна за чаєм, або якби вона запросила принца Вільяма приєднатися до неї, або якби вона влаштувала вечірку в саду на 6000 людина, або навіть якщо вона була на Royal Britannia в Австралії. Королева любила післяобідній чай, я б сказав, що це, напевно, одна з її улюблених страв. Звичайно, коли я був там, вона благоговійно сідала за чай", - згадує шеф повар.

З чаєм "Ерл Грей" Її Величність вважає за краще перекушувати, зазвичай це щось на вибір: два види бутербродів, булочки або невеликий пиріг.

В Україні вже хочуть зробити Джонсона прем'єр-міністром, давши йому громадянство

Це повне дно: стало відомо, де ховається коханка Путіна

Росія оголосила нові масштабні військові навчання. Заїкнулися про мобілізацію