Нещодавно Володимир Зеленський та його дружина Олена взяли участь у фотосесії для Vogue. Один із знімків викликав у громадськості гостру критику, незважаючи на те, що знімала подружжя Зеленських для журналу Vogue Енні Лейбовіц, одна із визнаних величин у світі сучасної фотографії.

Так, у простій білій блузці, з легким макіяжем і без прикрас, зі спокійним виглядом "перша леді" України сидить на сходинці мармурових сходів.

Саме це фото багато українців розкритикували, заявивши, що нібито перша леді виглядає недостатньо жіночно.

Цю хвилю хейта Зеленська прокоментувала для ВПС .

"Я використовую будь-яку можливість для того, щоб говорити про Україну. Це була величезна нагода, тому що Vogue читають мільйони людей, десятки мільйонів людей у ​​світі. Це дуже популярне видання. І поговорити з ними прямо – це був мій обов'язок", - сказала Олена.

Вона не шкодує, що ці знімки вийшли саме такими.

"Ми буквально кілька годин витратили на це інтерв'ю, це було дійсно важливо для мене. Критика буде завжди, у будь-якому моменті. Але я стою на тому, що краще щось зробити та отримати критику, ніж не робити нічого", - резюмувала дружина. Володимира Зеленського.

До речі, одна з українок дуже потужно підтримала таку фотосесію Зеленської.

"Олена Зеленська тендітна, ніжна, співчутлива, чесна, тут нічого не приховаєш, і тому що вона себе відчуває безліч жінок в Україні, які зіткнулися з жорстокістю війни, що розгорнулася. Усередині її квітки стрижень, він видно в погляді:
Я НЕЗЛАМНА
. Відчуваю
її сльози, відчуваю її подвиг, її любов і самовідданість. ", - Написала Надя Леоні.

Читайте також:

Просто нелюд: Путін наказав ударити ракетою по зупинці. Люди не вижили

Жалоба для всієї України: окупанти позбавили життя одразу 53 українських військовополонених

Закликати не будуть: Рада запровадила відстрочки для українців. Кого торкнеться