Нерівні шлюби - звичайна справа у наш час. Однак громадськість як і раніше дивують жінки, які зустрічаються з чоловіками, які значно молодші за них.

І правда, останнім часом все більше молодих чоловіків воліють не ровесниць, а жінок які відчутно старші за них самих. Причому багато чоловіків цілком свідомо вибирають собі в супутниці життя зрілих жінок.

Взяти хоча б Президента Франції Еммануеля Макрона та його дружину Бріжит, які перебувають у шлюбі вже більше 10 років. Нагадаємо, що політик захопився екс-вчителькою ще чверть століття тому.

Не нарікає на свій шлюб і британський актор Аарон Тейлор-Джонсон. Більше 10 років тому молодик без пам'яті закохався у режисера Сем Тейлор-Вуд, яка зняла його у своїй картині «Стати Джоном Ленноном». Тоді публіка скептично поставилася до цього союзу, і Аарона вважали альфонсом. Злісники були впевнені, що стосунки будуть недовгими: мовляв, юний актор ще не нагулявся. Похмурі прогнози не справдилися: Тейлор Джонсон, як і раніше, зберігає вірність дружині, яка старша за нього на 24 роки.

Відповідь на запитання, чому молодих хлопців приваблюють старші жінки, дали психологи. Про це пише Regain .

Чоловіка приваблює досвід

Деякі молоді люди шукають мудрість і знання, яких вони ще не мали в житті. Жінка символізує саме таку мудрість, якою вона може поділитися з молодшим партнером, у тому числі і в сексі. У свою чергу, жінку може залучати висока енергія чи запал молодості.

Це підкріплює його чоловіки

Коли молода людина може залучити або сподобатися старшій жінці, це говорить про його его. Він відчуває це досягненням, якщо старша жінка вважає його цікавим і не тільки в ліжку.

Такі відносини максимально "прозорі"

Молодих чоловіків приваблює прозорість, яку демонструють старші жінки. Якщо вони мають запитання, вони отримують відповіді, просто запитуючи. З молодими жінками це не завжди так легко – доводиться здогадуватись і випитувати, чому вона образилася і т.д.

Такі жінки емоційно стабільні

Чоловіки не люблять драми, які можуть влаштовувати молоді недосвідчені дівчата. А з жінкою старший шанс емоційних "гойдалок" значно менший. Такі стосунки можуть бути повноцінними та вільними від плутанини, що молоді чоловіки вважають заспокійливим та привабливим.

Старші жінки демонструють впевненість

Те, як вона розмовляє, слухає та ходить, викликає впевненість у кожній сфері її життя. Вона не намагається нікого переконати, бо вона вірить у себе та свої здібності. Чоловіків будь-якого віку приваблює ця характеристика.

Така жінка може взяти все під контроль

У відносинах між досвідченими жінками та молодшими чоловіками часто контроль бере на себе жінка. Вона планує побачення, ночівлі, поїздки та інші заходи. Вона також готова час від часу балувати хлопця. Кожна людина, незалежно від віку, відкрита для того, щоб її трохи побалували.

Читайте також: