Ні для кого не секрет, що у війні Росії проти України жінки стали пліч-о-пліч з чоловіками для оборони держави. Щодня кожна з них доводить загарбникам на полі бою, що на українській землі чекає лише полон чи смерть. Жінка-командир, пілот, танкіст, артилерист – це вже не фантастика, а сучасна українська реальність. От і не дивно, що навіть тендітна Ксенія Мішина вирішила навчитися стріляти зі зброї.

Так, українська актриса, зірка серіалу "Кріпосна" та героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина відвідала полігон, де попрактикувалася у прицільній стрільбі з різних видів зброї.

Вона показала в Instagram , як освоювала автомат, кулемет та ручний протитанковий гранатомет.

"Як сильно війна змінює нас і наші переконання. Сьогодні ми гортаємо новини в очікуванні того, що Україна отримає нову більш досконалу та потужну зброю. Радіємо тому, що ще вчора здавалося пережитком цієї цивілізованої планети. Здавалося, ось-ось і війни залишаться минулою. сторінці глобальної історії людства", - написала вона.

Акторка зізналася, що раніше вона й уявити не могла себе зі зброєю в руках, проте на полігоні вона по-іншому подивилася і на гвинтівки, і на українських жінок.

"Спочатку ці знаряддя вбивств, важкі та холодні, змусили мене здригнутися і заціпеніти. Але як тільки я зробила перший постріл, відчула такий приплив сил, енергії та впевненості! Я не знаю, що це було: адреналін, підсвідоме почуття влади чи почуття сили. Але це було щось, що я ніколи не відчувала, – написала вона.

Актриса припустила, що, напевно, ці почуття і дають сил захисникам України. А разом із патріотичною справою, захищаючи Україну та близьких, вони стають не просто воїнами, а надлюдьми.

"Дякую всім, хто став причетним до цього досвіду, він точно змінив мене назавжди", - написала Мішина.

Актриса також додала, що сьогодні в українській армії на різних позиціях є понад 50 тис. жінок.

"Вдумайтеся, 50 тис. звичайних українських дівчат, жінок, чиїхось мам, сестер, подруг... сьогодні вони пішли в такий новий і складний досвід, щоб розширити коло своєї родини до розмірів усієї країни! Подбати і поборотися! Українки, я завжди пишалася вами і намагалася своєю діяльністю робити внесок у життя жінок нашої країни! Але сьогодні я не просто пишаюся, я навчаюсь у вас, захоплююсь. - Написала Ксенія.

Читайте також:

Путін терміново відводить війська: ЗСУ почали громити армію РФ на повну

Міжнародній спільноті слід визнати поразку: Росія зухвало поставила "Червоний Хрест" на місце

Внаслідок прильоту російської ракети не стало найвідомішого українського бізнесмена та його дружини