Ні для кого не секрет, що агресія Росії згуртувала всіх українців навколо президента Володимира Зеленського, який проявив себе з найкращого боку - не втік, і не злякався.

На початку березня одіозний президент Інгульця Олександр Поворознюк записав подяку на адресу глави української держави. Більше того, хазяїн клубу з Петрового заявив, що готовий навіть віддати життя за Зеленського.

"Хочу зараз звернутися до нашого президента Володимира Зеленського. Хотів би сказати: "Вово, ї*аш їх, б*ядб, а ми тобі будем помогать. Такого президента, як ти, не було і не буде.

Повага до тебе, що ти єдиний, хто це зробив. І ти єдиний, хто зумів об'єднати довкола себе людей. Я за тебе не голосував у першому турі, але зараз готовий за тебе життя віддати. За те, що ти зайняв таку громадянську позицію.

Я хочу зараз, б*ядь, спитати у всіх тих, б*ядь, "куля в лоб, так куля в лоб". Де ви, сука, ґ*ндони йо*ані? Коли ця війна закінчиться, треба приїхати, сука, до аеропорту, б*ядь. П'ятиповерхова будівля машин-іномарок стоїть, б*ядь, втекли всі на*уй з України. Роздати все людям, які цього потребують", - заявив він тоді.

Ця промова настільки вразила більшість українців, що на You-Tube каналі "Мюслі UA" вийшов відеокліп від МС PAPA під назвою VOVA їBash їх Blyad, в якому вдало заміксувались найгарячіші фрази Поворознюка з цього спічу.

Як виявилось, пісня припала до душі не тільки українцям, але й росіянам, що дружать з головою.

Текст:
Хочу звернуться до президента!
Хо-хочу звернуться до Володимира Зеленського!
Такого президента не було і не буде.
Такого президента не було, не було і не буде.
Ти єдиний, хто зміг об’єднать людей.
Ти єдиний, хто це зробив, ти єдиний, ти єдиний.
Читайте також: