За українками вже давно закріпився статус одних із найкрасивіших жінок у світі. Ще б пак, на думку багатьох представників модельних агентств, саме в українках є якась особлива теплота, яка присутня у них скрізь: у погляді, манері поведінки, ході і навіть жестах. То ж не дивно, що у "щасливій країні" Росії не знайшлось національної красуні, а було нахабно використано роботу української моделі Соні Капітонової, яка знімалася у кліпі українських виконавців.

Так, у Росії для іноземців було змонтовано відео, як добре там жити та закликом переїжджати до "щасливої ​​країни".

Хто був замовником цього відео, невідомо, але він миттєво став вірусним, адже з'явився майже одночасно на десятках пропагандистських ЗМІ і телеканалах без згадки авторства.

І лише в Україні помітили, що в ролику використано об'єкти української архітектури та навіть відео моделі з України, видані на підтвердження "краси російських жінок".

Так, наприклад, у ролику можна чітко побачити напис українською мовою під серпом та молотом на заставці, павільйон України на ВДНГ (перебуває у Києві). Нікого не збентежив і Микола Гоголь, який народився в Сорочинцях Полтавської області і був одним із найяскравіших представників "української школи" - письменника як "великого російського письменника" показали у ролику перед Олександром Пушкіним.

Одним з пунктів у списку пропагандистів стали "красиві жінки", наголошуючи на якому іноземцям показали кадр з кліпу на пісню "Враже", де знімалась українська модель Соня Капітонова. Цікаво, що в композиції співається про те, що українські відьми нашлють прокляття на російських окупантів.

"Це Росія. Смачна кухня. Красиві жінки. Дешевий газ. Багата історія. Відома по всьому світу література. Унікальна архітектура. Родюча земля. Дешева електрика та вода. Балет. Дешеве таксі та послуги доставки. Традиційні цінності. Християнство. Жодної культури скасування. "Гостинка. Горілка. Економіка, здатна вистояти тисячі санкцій. Пора переїжджати до Росії. Не відкладайте. Зима близько", - йдеться у відео.

Очевидно, що ролик розрахований на іноземців, адже він вийшов англійською мовою і такими самими субтитрами.

Читайте також:

Стовбур став гарячим: Ксенія Мішина показала, як вміє поводитися з "дорослими іграшками"

Пекло для Путіна: у Криму готуються до серйозної війни. Люди в паніці

Путін зганьбився на весь світ: як бункерний дід злякався потужного удару ЗСУ