Первеня Ольги Фреймут, дочка від британського обранця телеведучої Ніла Мітчела Злата завжди звертала на себе уважно увагу публіки та преси. Спадкоємиця знаменитості виявилася дуже гарною та харизматичною молодою особистістю. Однак її відкритість інколи призводить до несподіваних результатів.

Так, зараз дівчина перебуває на навчанні за кордоном. Злата активно налагоджує особисте життя, а також відвідує різноманітні вечірки та заходи. На одному з таких вона нещодавно побувала.

Дівчина оприлюднила на особистій сторінці в Instagram фотографію, що сколихнула всю соціальну мережу. Злата прийшла на вечірку у маленькому топі, і під час того, як робила фотографії, почала демонструвати, чим нагородила її природа.

Зазначимо, що передплатники Мітчелл зазнали захоплення від пікантних кадрів дівчини та залишили їй приємні коментарі під знімками, навіть називаючи "королевою".

А ось зіркова мама Оля Фреймут поки що ніяк не прокоментувала таку поведінку 16-річної доньки. Однак слід зазначити, що лише нещодавно розповідала про те, що має певні складнощі у відносинах зі старшою спадкоємицею, адже у них суттєво відрізняються погляди на життя. Тоді ж Ольга порадила таким самим мама, як і вона прочитати книгу "Мамо, ну ти нормальна?".

Нагадуємо, що з батьком Злати Нілом у зірки не склалися стосунки. Про фінал їхніх взаємин стало відомо ще тоді, коли Ольга була вагітна. Проживши з батьком свою дитину кілька місяців разом, Фреймут зрозуміла, що треба повертатися додому і не терпіти негідну поведінку чоловіка через майбутнє поповнення. Власне, зірка ні про що не шкодує, адже згодом знайшла щастя із Володимиром Локотком.

Читайте також:

Розкрито плани Путіна: війну хочуть заморозити на півроку. Що відомо

Провісник лиха: у Китаї згорів 900-річний міст, з'явилося відео

У МВС назвали лише одну область, де не було жодного прильоту ракет