Максим Галкін, який із перших днів вторгнення Росії в Україну став на бік українців, висміяв росіян. Це сталося на його концерті у Юрмалі.

Як повідомляють російські ЗМІ, Галкін під час виступу раптово перейшов латвійську мову, повідомивши аудиторії, що за ним "стежать росіяни".

Далі – більше: Галкін латвійською мовою пояснив, що росіяни, які перебувають у залі, навіть не розуміють, що відбувається і за що вони заплатили гроші. Мовляв, навіть у європейській Латвії дехто вважає, що виступи Галкіна мають відбуватися російською мовою. Не тут то було!

"Я почав вивчати латвійську мову, тому що тепер росіяни уважно стежать за всім, що я говорю на концертах. Поруч із вами сидять російські - вони взагалі не розуміють, що відбувається і за що вони заплатили", - оголосив Галкін.

Нагадаємо, Максим Галкін та Алла Пугачова разом із дітьми залишили територію путінської Росії після того, як почалося вторгнення в Україну.

Максим Галкін першого ж дня засудив варварства російських військ на території мирної України, через що нарвався на критику росіян.

За останньою інформацією, зіркова пара знаходиться у Латвії. Алла Борисівна навіть доручила своїй близькій подрузі Лаймі Вайкуле влаштувати своїх дітей до ризької школи.

До речі, Лайма і сама підтримує Україну, виступаючи проти путінського режиму та вторгнення російських військ до України.

Читайте також:

Діти будуть у захваті: рецепт бабусиного пирога на кислому молоці

Найпотужніший потоп в Ірпені та Бучі: вода заливає квартири та машини. Відео

Як триватиме трибунал над Путіним: у ПАРЄ вже розкрили деталі. Чекаємо кінця року